Објекти

Зграда за мале спортове Ковин

Зграда за мале спортове Ковин


Зграда за мале спортове је најмлађи спортски објекат на територији општине Ковин који је свечано отворио врата за кориснике на Дан општине Ковин, 4. октобра 2018. године. Модеран, мултифункционалан спортски објекат простире се на приближно 630 м2 у два нивоа и пружа најсавременије услове за бављење професионалним и рекреативним спортом. У приземљу се налазе локали за пословни простор, велика и мала сала са свлачионицама која је употпуности опремљена за борилачке спортове и теретана са 17 справа.

У поткровљу се налази конференцијска сала, помоћна сала за мисаоне игре са бифеом, кардио сала са 4 справе и пословни простор „Установе за спорт“ Ковин и Спортског савеза општине Ковин. Читав амбијент је опремљен савременим озвучењем и клима системом.

Подови у салама за вежбање су прекривени татами струњачама чиме су корисници максимално заштићени са здравственог аспекта. Према садржају опреме и реквизита објекат пружа идеалне услове за бављењем борилачким вештинама, аеробиком, јогом и фитнесом грађана свих узрасних доба.

Зграда је смештена у идеалном спортском амбијенту, поред отворених терена за мали фудбал и кошарку који су покривени елект. расветом.


 


 

 


Контакт

Адреса: ЈНА 34, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899
       013/741-014 (директор)

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com
direktor@sportkovin.rs
kancelarija@sportkovin.rs
racunovodstvo@sportkovin.rs

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"  

© 2023. Установа за спорт Ковин