Објекти

Зграда за мале спортове Ковин

Зграда за мале спортове Ковин


Зграда за мале спортове је најмлађи спортски објекат на територији општине Ковин, који је свечано отворио врата за кориснике 4. октобра 2018. године, на Дан општине Ковин. Модеран, мултифункционалан спортски објекат простире се на око 630 м2 у два нивоа и пружа најсавременије услове за бављење професионалним и рекреативним спортом. У приземљу Зграде налазе се локали за пословни простор, мала и велика сала са свлачионицама и модерно опремљена теретана са 17 справа, а на спрату су конференцијска сала, помоћна сала за мисаоне игре са бифеом, кардио сала са шест справа и радне просторије „Установе за спорт“ Ковин и Спортског савеза општине Ковин. Целокупан простор је климатизован и покривен системом видео надзора.

Подови у великој и малој сали прекривени су татами струњачама, чиме су корисници максимално заштићени са здравственог аспекта. Обе сале су опремљене свим неопходним реквизитима и опремом и пружају идеалне услове за бављење борилачким спортовима, аеробиком,  пилатесом, фитнесом.

Зграда за мале спортове смештена је у идеалном спортском амбијенту, поред отворених терена за мали фудбал, рукомет и кошарку и Зграде за спорт и физичку културу. Налази се у центру Ковина, у непосредној близини Дома здравља, где је обезбеђен и адекватан паркинг простор.


 


 

 


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"