Актуелно

Интерактивно предавање о исхрани у оквиру акције „Вежбањем до здравља“

Интерактивно предавање о исхрани у оквиру акције „Вежбањем до здравља“


Прво од неколико најављених стручних предавања у оквиру бесплатне акције Вежбањем до здравља коју организује Установа за спорт биће одржано у уторак 29. октобра с почетком у 20 сати. Тема ће бити исхрана, а предавач Кристина Видовић струковни дијатетичар-нутрициониста.

„Говорићемо о исхрани уопштено. То је једна широка и комплексна тема, ја ћу изнети неке основне смернице, а у ком правцу ће разговор отићи зависиће од питања која ми буду постављана с обзиром да је предавање замишљено као интерактивно.

Како је предавање у оквиру акције Вежбањем до здравља биће речи и о исхрани спортиста током тренажног процеса, као и о уносу течености, а покушаћемо да разрешимо, да тако кажем, неке истине и заблуде у вези исхране с обзиром да се на ту тему много пише у последње време, а често то раде они који нису стручни“, каже Кристина Видовић.

Иначе, акција „Вежбањем до здравља“ осмишљена је првенствено за физички неактивне припаднице лепшег пола наше општине с намером да их се што већи број укључи рекреативно у спорт.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"  

© 2024. Установа за спорт Ковин