Актуелно

Радови на одржавању расвете

Радови на одржавању расвете


На основу Програма рада Установе за 2020. годину, изводе са радови на инвестиционом одржавању расвете на Згради за спорт и физичку културу у Ковину и спољне расвете на отвореном терену за рукомет и кошарку.

У току су радови на преправци разводног ормана са комплетном заменом топљивих осигурача у спортској хали, чиме ће вишегодишњи проблем у прекиду електричне енергије бити решен. Упоредо се врши замена дотрајале расвете у школским свлачионицама и ходнику.

Командна табла са мануелним прекидачима за расвету на отвореним теренима, стара је преко 30 година и представља резик за све руковаоце, а чести прекиди у напајању рефлектора изискивало је константне интервенције.

У току су и радови на демонтажи постојећег и постављању новог разводног ормана са савременом комуникационом опремом. Упоредо теку радови и на комплетној замени свих метал-халогених рефлектора који су уграђени на расветним стубовима, новим лед рефлекторима. Планирају се и радови на уградњи рефлектора у дворишту Зграде за мале спортове и Комерцијалне банке, као и радови на уградњи рефлектора и светиљки у Згради за мале спортове.

Радови се финансирају средствима из буџета Општине Ковин, а по завршетку истих, комплекс ће засијати пуним сјајем, док ће безбедност свих лица у систему спорта ће бити на највишем нивоу.

(комплетну галерију фотографија можете видети на нашој ФБ страници)


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"