Актуелно

Установа за спорт и ПУ "Наша радост" у заједничкој акцији поводом обележавања месеца (октобар) старих лица

Установа за спорт и ПУ "Наша радост" у заједничкој акцији поводом обележавања месеца (октобар) старих лица


ПУ ,, Наша радост“ Ковин, у сарадњи са Установом за спорт Ковин, организовала је тродневно заједничко дружење са бакама и декама. Хала градске школе ,,Ђура Јакшић“ одзвањала је од дечјег смеха и навијања, а кроз дружење, малишани су својим бакама и декама подарили време испуњено љубављу и топлином.

Деца целодневног и полудневног боравка, васпитачица Дубравке Томе, Драгане Јоке и Лидије Тасић, са својим бакама и декама учестововала су у разноразним спортским дисциплинама, које је припремила Александра Јорданов, сарадница Установе за спорт Ковин.

Дружење са бакама и декама увек је интересантно, па је због тога то једна од незаобилазних активности ПУ ,,Наша радост“ Ковин.

,,У оквиру нашег јесењег програма, сваке године посвећујемо пажњу и старијем делу популације. Овај пут смо ставили акценат на спорт и тако омогућили и млађима и старијима да се уз добру забаву и спортски активирају“, навела је Александра Алавања, директорка вртића.

Игра са унуцима је најлепши поклон који су баке и деке могли добити. Свако поносан на своје унуче и његово знање, са осмехом и топлином око срца, уживали су у јучерашњем дану. У знаку обележевања октобра - месеца старијих лица, спортске активности биће настављене данас и сутра од 17 часова у хали ,,Ђура Јакшић“ школе, те користимо прилику да Вас све позовемо на спортска дружења.

Галерије фотографија можете видети на нашој Фејсбук страници.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"  

© 2024. Установа за спорт Ковин