Актуелно

Завршена и друга недеља бесплатне акције „Вежбањем до здравља“

Завршена и друга недеља бесплатне акције „Вежбањем до здравља“


Бесплатна акција ковинске Установе за спорт „Вежбањем до здравља“ настављена је вечерас (10. октобар), другим тренингом у Сали за мале спортове.

За разлику од премијерног када су све полазнице радиле терапеутске вежбе, вечерас је по плану рада било много фреквентније те су активне биле четири „станице“ истовремено. Након заједничког загревања, четири групе током једночасовног тренинга ротирале су се у теретани, кардио-сали, на вежбама самоодбране и кардио тренингу са елементима бокса.

По завршетку термина наше суграђанке биле су веома задовољне приређеним спектром вежби што је потврдио буран аплауз тренерима по завршетку тренига.

Да подсетимо,  „Вежбањем до здравља“  осмишљено је првенствено за физички неактивне припаднице лепшег и нежнијег пола наше општине с намером да их што већи број укључи рекреативно у спорт.

Планом активности, а на основу Програма рада, Установе за спорт тренинзи се одржавају једном недељно уз широку лепезу спортских активности: терапеутске вежбе, пилатес, фитнес, основе борилачких вештина, чаробна моћ јоге... прилагођену годинама и физичкој спреми полазница од стране спортских стручњака са искуством у раду који ће и водити тренинге.

Поред тренинга биће организована и едукативна предавања стручњака из области спорта и здравља, као и рекреативна такмичења и излети.

Акција "Вежбањем до здравља" трајаће у овој години до краја децембра, а нови тромесечни циклус почеће у фебруару наредне године.

Следећи дружење заказано је у уторак 15.октобра, од 20 сати, када ће на програму бити пилатес.

(Галерију фотографија можете видети на нашој Фејсбук страници)


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"