Актуелно

Миљан Павковић гост Кошаркашког кампа "Ковин 2019."

Миљан Павковић гост Кошаркашког кампа "Ковин 2019."


Миљан Павковић био је гост осмог дана Кошаркашког кампа „Ковин 2019“. Искусни плејмејкер који је прошле сезоне окончао играчку каријеру од наредне биће тренер млађих категорија у словеначком Шенчуру.

 „Марко (Попадић) ме је позвао да дођем. Саиграчи смо били прошле сезоне у Словенији. Као мали био сам на доста кампова и знам колико то занчи младим играчима, тако да сам радо прихватио његов позив да будем госту у Ковину“ – каже Миљан Павковић.

Павковић има 38 година, а професионалну каријеру започео је 1998. у лесковачком Здрављу. Играо је још и за НИС Војводину,  Будућност,  Хемофарм,  Раднички Крагујевац Нимбурк (Чешка) , Игокеу , Стеауу Букурешт (Румунија), Работнички (Македонија),  Лијеткабелис (Летонија),  Вршац и Шенчур.

Пред почетак тренинга полазници кампа су, традиционално као и са сваким гостом, неко време провели у разговору са Миљаном Павковићем. Након тога је уследило уобичајено заједничко фотографисање. 

Кошаркашки камп Ковин 2019. завршава се данас, ревијалним даном, који стартује у 18 сати, а у којем ће бити организоване бројне игре.

Техничку помоћ при реализацији кампа организаторима пружа „Установа за спорт“ Ковин.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"