Актуелно

Међународни рукометни турнир у Ковину

Међународни рукометни турнир у Ковину


Ковин ће заједно са Смедеревом и Пожаревцем у периоду од 21. до 25. августа 2019. године бити домаћин Међународног рукометног турнира „Трофеј Смедерева“, који ће по најавама организатора ове године бројати и до 200 екипа са преко 3000 учесника. Утакмице ће се играти на укупно 12 терена у конкуренцији мини рукомета, млађих категорија и сениорских екипа.

Техничка организација турнира у Ковину је поверена Установи за спорт Ковин, а такмичење ће се одржавати у Згради за спорт и физичку културу ( хала спортова ) и на отвореном терену за рукомет код ОШ „Ђура Јакшић“. Састав групе и сатница турнира који се игра у Ковину биће накнадно објављена.

Учесници турнира су до сада биле екипе из Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније, Бугарске, Румуније, Мађарске, Аустрије, Грчке, Алжира, Изреала, Грузије, Украјине, Белорусије, Пољске, Молдавије, Русије, Индије и Француске.

Позивамо све спортисте, спортске раднике и спортске заљубљенике да посете ову изузетно значајну спортску манифестацију и уживају у умећима једних од најбољих рукометних екипа на свету, а представник наше Општине на једном од највећих турнира у Европи биће рукометаши нашег Радничког.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"