Актуелно

Предшколци у посети Установи за спорт Ковин

Предшколци у посети Установи за спорт Ковин


У циљу промоције и популаризације спорта код најмлађих грађана наше општине, “Установа за спорт“ Ковин и Спортски савез општине Ковин, у сарадњи са Предшколском установом „Наша радост“ из Ковина, организовали су 8. маја 2019. године за децу предшколског узраста спортски дан који је подразумевао обилазак и упознавање са садржајима у Згради за спорт и физичку културу и Згради за мале спортове.

Преко тридесет малишана са својим васпитачицама уживало је у угођају који је у њихову част уприличен. По обиласку спортских објеката одржан је јавни спортски час током којег  су деца, на њима својствен начин упозната са значајем бављења спортом, а затим су се и укључила у вежбање, трудећи се да што исправније понове вежбе. Након напорног вежбања, уследио је предах уз освежење и дружење, а затим и повратак предшколским обавезама.

Дечији жагор и осмеси на лицима су потврдили оправданост ове идеје којa ће послужити неким новим акцијама у области спорта. У очекивању нових група малишана, користимо прилику да се захвалимо деци, васпитачицама, директору и целом колективу наше предшколске установе.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"