Актуелно

ТЕРЕТАНА ЗА ПОЧЕТНИКЕ ОД 4. ДЕЦЕМБРА, ПРИЈАВЕ ДО КРАЈА НОВЕМБРА

ТЕРЕТАНА ЗА ПОЧЕТНИКЕ ОД 4. ДЕЦЕМБРА, ПРИЈАВЕ ДО КРАЈА НОВЕМБРА


Као и сваке године, „Установа за спорт“ Ковин организоваће и ове године сада већ традиционалну, бесплатну једномесечну акцију под називом „Теретана за почетнике“.

Редовна физичка активност и бављење спортом је основни циљ ове акције „Установе за спорт“ Ковин, а програмом је предвиђено извођење вежби по класичном школском примеру за почетнике.

Уколико већ планирате да почнете да вежбате, сада ћете бити у идеалној прилици да вам у томе помогну стручни тренери, који ће вас упознати са справама у теретани и кардио сали, показати правилно извођење вежби, а сваког „почетника“ чека и посебан план тренинга.

Редовним вежбањем не јачате само своје тело, већ и чувате здравље, а поправићете и мишљење о себи и свом изгледу, што доводи до подизања нивоа самопоуздања и веће самоуверености. Организујте ваше време и почните да вежбате – осећаћете се боље, а ваше тело ће вам бити захвално.

Уколико желите да вежбате са нама, пријавите се до четвртка, 30. новембра, а „Теретана за почетнике“ биће вам на располагању у децембру. Број телефона за пријаве и све додатне информације је 065/539-73-58. Тренинзи ће се одржавати од 4. децембра, понедељком и средом од 10 до 11 и од 17 до 18 сати у Згради за мале спортове, у улици Бранислава Нушића 2Б.

Видимо се у теретани!


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"