Актуелно

ОПШТИНСKО ШKОЛСKО ПРВЕНСТВО У СПОРТСKОМ РИБОЛОВУ

ОПШТИНСKО ШKОЛСKО ПРВЕНСТВО У СПОРТСKОМ РИБОЛОВУ


У организацији Клуба спортских риболовава „Дунавац“ 2020, на Шљункари је 10. маја одржано Општинско првенство у спортском риболову за ученике основних школа, а уједно и традиционална манифестација „Удицом против дроге“. Учествовале су екипе из девет школе са територије општине Ковин, са по три такмичара у свакој екипи.

У екипној конкуренцији, прво место освојили су спортски риболовци из ОШ „Десанка Максимовић“ Ковин, друго место припало је екипи ОШ „Миша Стојковић“ из Гаја, а треће место заузела је ОШ „Ђура Јакшић“. Појединачно, најбољи је био Данијел Стојановић из школе „Миша Стојковић“, други је био Огњен Комарица из „Десанке Максимовић“, а трећи Никола Думитру, ученик ОШ „Предраг Кожић“ из Дубовца.

Сви такмичари добили су по један штап за пецање и по килограм хране, а најбоље пласирани, поред медаља и диплома, и кофе за спортски риболов.

Такмичење је организовано у сарадњи са Спортским савезом општине Ковин, „Установом за спорт“ Ковин, Црвеним крстом Ковин, Туристичком организацијом општине Ковин, Спортским риболовачким савезом Војводине и једним од најбољих спортских риболоваца у Србији Гораном Радовићем.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"