Актуелно

КОШАРКА: РАДНИЧКИ У ПЛЕЈ-АУТУ ПРВЕ СРПСКЕ ЛИГЕ СЕВЕР

КОШАРКА: РАДНИЧКИ У ПЛЕЈ-АУТУ ПРВЕ СРПСКЕ ЛИГЕ СЕВЕР


Кошаркаши Радничког играће у Плеј аут групи Прве српске лиге Север, након што су у последњем колу првог дела првенства, минулог викенда, изгубили у Сремској Митровици од домаћег Срема резултатом 88:72. Победа у Сремској Митровици гарантовала је Радничком место у плеј-офу, међутим, због пораза и резултата утакмице између Тополе и Врбаса, заузели су пето место на табели и играће у плеј – аут групи.

Из Групе А Прве српске лиге Север у плеј-офу ће играти четири првопласиране екипе: Пролетер, Словен, Топола и Врбас, а у плеј-ауту ће, осим Радничког, играти Стара Пазова, Дунав 2014 и Срем. Из Групе Б, у плеј-оф су се пласирали Хајдук, Свети Ђорђе, Железничар и Академик, док ће у плеј-ауту играти Подриње, Ај кејм ту плеј и Нова Пазова. Ковинци ће управо са ове три екипе и одмерити снаге у наставку сезоне, тако да их очекује још шест утакмица. Прву ће одиграти наредног викенда, када ће их у Сремској Митровици угостити екипа Подриња.

Иначе, у новоформирану групу преносе се само бодови освојени у утакмицама са екипама које ће такође играти у плеј-ауту, тако да Раднички утакмицу са Подрињем чека са 10 бодова, уз скор од четири победе и два пораза.

 


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"  

© 2023. Установа за спорт Ковин