Актуелно

„ТЕРЕТАНА ЗА ПОЧЕТНИКЕ“ ОД 1. ДЕЦЕМБРА

„ТЕРЕТАНА ЗА ПОЧЕТНИКЕ“ ОД 1. ДЕЦЕМБРА


Желите да почнете да вежбате у теретани, али не знате много о томе? Не знате како да вежбате и користите справе, шта да обучете за тренинг, када и шта би требало да једете пре и после вежбања? Одговоре на ова и слична питања добићете уколико се прикључите сада већ традиционалној једномесечној бесплатној акцији „Установе за спорт“ Ковин – „Теретана за почетнике“. Редовна физичка активност и бављење спортом је основни циљ ове акције „Установе за спорт“, а програмом је предвиђено извођење вежби под оптерећењем по класичном школском примеру тренинга за почетнике.

Сви „почетници“ биће упознати са справама у теретани и кардио сали и начином правилног извођења вежби, а сваког вежбача чека и посебан план тренинга.

Задајте себи циљ, будите упорни и мотивисани, а ми ћемо вам помоћи да што пре стигнете до зацртаног циља. Редовним вежбањем, али и правилним коришћењем справа, не јачате само своје тело, већ и чувате здравље, јачате карактер и подижете ниво самопоуздања.

Уколико желите да вежбате са нама, пријавите се до среде, 30. новембра у 12 сати. Број телефона за пријаве и све додатне информације је 064/938-28-72.

Први тренинг биће одржан у четвртак, 1. децембра, у 17 сати у Згради за мале спортове, у улици Бранислава Нушића 2/а.

Видимо се у теретани!


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"