Актуелно

Преглед фудбалског викенда

Преглед фудбалског викенда


Фудбалери Радничког наставили су победничку серију у Војвођанскојл лиги – Исток започету средином априла. У утакмици 28. кола у Банатском Карађорђеву голом Делиблаћанина савладали су домаће Јединство резултатом 1:0. До овог сусрета Јединство, другопласирана екипа лиге, изгубила је свега један меч на свом терену у првенству.

Овом победом Раднички је дошао до 34. бода, односно на два мање од десете Слоге и шест од Бегеја и Јединства (Влајковац) који су позиционирани у средини табеле.

У наредном колу Раднички дочекује за место слабије пласирану (дванаесту) Будућност из Српске Црње.

У Подручној лиги Панчева Партизан из Гаја убедљиво је поразио Спартак у Дебељачи резултатом 4:1. Партизан је сакупио 43 бода и четврти је на табели. Лидер Црвена звезда из Павлиша има 47, а потом следе БАК и Полет из Идвора са по 45.У следећем колу Партизан дочекује претпоследњи Банат из Иланџе.

У дербију Друге јужнобанатске лиге, у сусрету две првопласиране екипе на табели, лидер Долово је на домаћем терену савладало БСК из Баваништа 3:1. Пролетер је у Мраморку био бољи од Јединстваиз Дубовца (2:0), док је Борац у Плочици минималним резултатом (1:0) савладао Омладинац из Делиблата. Колонија је још једном убедљиво поражена на гостовању, овога пута у Војловици резултатом 7:0 од домаће Младости.

На табели води Долово са 37 бодова. По шест мање имају БСК и Пролетер, Омладинац има 22, а Младост из Војловице 20. Затим следе Борац из Плочице са 17, Јединство са 13, Будућност са 11 и Колонија са 3 бода.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"  

© 2023. Установа за спорт Ковин