Актуелно

Установа за спорт домаћин доделе признања "Конкурса за избор најбољег сувенира Ковина 2020"

Установа за спорт домаћин доделе признања "Конкурса за избор најбољег сувенира Ковина 2020"


Установа за спорт била је домаћин, претпоследњег дана октобра, свечаној додели награда за најбољи сувенир у појединачним категоријама, као и захвалницама свим учесницима „Конкурса за избор најбољег сувенира Ковина 2020.“ који је уприличила Туристичка организација општине Ковин. Једногласним одлукама комисије изабрани су победници по категоријама:

- Традиционални сувенир - Цветанка Маринковић из Ковина - везени појас (ручна израда везом , сувенир велике традиционалне вредности и део наше народне баштине и фолклора, носи се као украс у традиционалној ношњи нашег народа).

- Уметнички сувенир - Даница Паун из Гаја - слика војник (направљен од полимер глине и обојен, залепљен на позадини рама од трске. Рам је купљен, наменски рађен за 3D фигуре. Војник је рађен по архивским подацима и нацртима, вајан, печен, обојен, па уметнут у рам).- Гастрономски сувенир

– Удружење жена „Велико храбро срце“ из Малог Баваништа - слатко од вишања (овај сувенир издвојили су и детаљи ручно рађени хеклане вишње око теглице везане и паковање као и декларација о производу украшена стиховима).

ТОО Ковин се захвалила домаћину на гостопримству.

(комплетну галерију фотографија можете видети на нашој ФБ страници)


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"