Актуелно

Установа за спорт домаћин доделе признања "Конкурса за избор најбољег сувенира Ковина 2020"

Установа за спорт била је домаћин, претпоследњег дана октобра, свечаној додели награда за најбољи сувенир у појединачним категоријама, као и захвалницама свим учесницима „Конкурса за избор најбољег сувенира Ковина 2020.“ који је уприличила Туристичка организација општине Ковин. Једногласним одлукама комисије изабрани су победници по категоријама:

- Традиционални сувенир - Цветанка Маринковић из Ковина - везени појас (ручна израда везом , сувенир велике традиционалне вредности и део наше народне баштине и фолклора, носи се као украс у традиционалној ношњи нашег народа).

- Уметнички сувенир - Даница Паун из Гаја - слика војник (направљен од полимер глине и обојен, залепљен на позадини рама од трске. Рам је купљен, наменски рађен за 3D фигуре. Војник је рађен по архивским подацима и нацртима, вајан, печен, обојен, па уметнут у рам).- Гастрономски сувенир

– Удружење жена „Велико храбро срце“ из Малог Баваништа - слатко од вишања (овај сувенир издвојили су и детаљи ручно рађени хеклане вишње око теглице везане и паковање као и декларација о производу украшена стиховима).

ТОО Ковин се захвалила домаћину на гостопримству.

(комплетну галерију фотографија можете видети на нашој ФБ страници)


Контакт

Адреса: ЈНА 34, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899
       013/741-014 (директор)

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com
direktor@sportkovin.rs
kancelarija@sportkovin.rs
racunovodstvo@sportkovin.rs

Пратите нас

© 2021. Установа за спорт Ковин