Актуелно

Радови и у Делиблату

Радови и у Делиблату


У оквиру програма „Установе за спорт“ Ковин – „Текуће одржавање спортских објеката на територији општине Ковин“ на ред су дошли и радови у насељеном месту Делиблато.

На спортском објекту Фудбалског клуба „Омладинац“  биће уграђена метална врата, уређен мокри чвор са поставком нових припадајућих елемената  и уградњом пвц врата. У свлачионицама ће бити дограђени тушеви на постојећој инсталацији, обојиће се зидови и плафон полудисперзијом, биће замењени постојећи прозори новим пвц прозорима, поставиће се нови бојлер и испоручити нова веш машина. Биће постављене нове клупе за играче у свлачионицама, монтираће се нова склопка у електроорману, поставиће се заштитна мрежа  са металним стубовима иза сваког гола и уредити кућице играча фасодном бојом.

На отвореном терену за мали фудбал и рукомет биће офарбани голови, поставиће се нове мреже и биће поправљена заштитна жица иза голова, а за завршетак радова се планира и обележавање терена бојом за путеве.  Наведени радови се финансирају средствима из буџета општине Ковин, а по завршетку радова имаћемо прилике да се физичком активношћу бавимо у уређенијим и безбеднијем простору. 

 


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"