Актуелно

Међународни рукометни турнир од четвртка у Хали спортова

Међународни рукометни турнир од четвртка у Хали спортова


„Трофеј Смедерева“ један од највећих рукометних турнира у Европи за млађе категорије и ове године поред града чије се име помиње у његовом називу биће игран и у Ковину.

Седмо издање турнира, у нашем граду, у реновираној ковинској Хали спортова, отвориће румунска Хунедоара и српски Млади Радник, 22. августа од 9 сати.

Првог дана турнира у Ковину би требало да буде одиграно 15 утакмица, а комплетан програм који затварају од 18.20 Динамо и Пожаревац можете видети у прилогу.

Према најавама организатора, турнир ће ове године бројати и до 200 екипа са преко 3000 учесника. Утакмице ће се играти на укупно 12 терена у конкуренцији мини рукомета, млађих категорија и сениорских екипа.

Техничка организација турнира у Ковину поверена је Установи за спорт и Спортском савезу , а такмичење ће се одржавати у Згради за спорт и физичку културу ( хала спортова ) .  Ковин ће током четири дана турнира угостити екипе из Босне и Херцеговине, Румуније, Мађарске, Хрватске, Туниса, Француске, Русије, Естоније, Велике Британије и Алжира. Распоред такмичења по данима биће благовремено објављен на сајту Установе за спорт Ковин.

Позивамо све спортисте, спортске раднике и спортске заљубљенике да посете ову изузетно значајну спортску манифестацију и уживају у умећима будућих звезда рукомета на европском и светском нивоу.

Да подсетимо, представник наше Општине на овом турниру биће рукометаши Радничког, који ће само првог дана играти у Смедереву, а потом се враћају у Ковин. Први противник црно-белих је Железничар из Ниша у утакмици која почиње у 11.50 у смедеревској Хали спортова.


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"