Актуелно

„Ђурина“ школа победник другог дана турнира „Мали за велкике“

„Ђурина“ школа победник другог дана турнира „Мали за велкике“


Репрезентација основне школе „Ђура Јакшић“ победник је другог дана турнира „Мали за велике“ у конкуренцији петих и шестих разреда. До тријумфа на турниру, који организује Спортски савез уз техничку подршку Установе за спорт, „Ђурина“ школа дошла је победом над вршњацима из плочичке школе „Ђура Филиповић“ 2:0 (погодак Матеје Митића и аутогол).

Победничка екипа наступила је у саставу: Андреј Бређан, Немања Стојановић, Страхиња Голубовић, Новак Келе, Матеја Митић, Ненад Раденковић, Небојша Ђурчић, Мартин Магда и Јован Вујичин.

У мечу за треће место голом Теодора Глигора, основна школа „Десанка Максимовић“ победила је „Змајеву“ 1:0.

Екипе су пре мечева за пласман одиграле мечеве у групи, по једнокружном лига систему. Прва два тима су тако стекла пласман у финале, а два слабије пласирана борила су се за треће место.

Најбољи играч и стрелац турнира другог дана био је Небојша Ћурчић, док је најбољи голман Дамјан Стојанов из основне школе „Ђура Филиповић“.

Последња два дана турнира (22. и 23. јун), резервисани су за такмичења најстаријих – школских репрезентација састављених од ученика седмих и осмих разреда.

 


Контакт

Адреса: Бранислава Нушића 2Б, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com

Пратите нас

"Историја спорта општине Ковин (1904-2020)"