Актуелно

Наставак бесплатне акције Вежбањем до здравља

Бесплатна акција Установе за спорт „Вежбањем до здравља“ наставља се сутра (четвртак, 10. октобар) од 20 сати, другим тренингом у Сали за мале спортове.

Да подсетимо, акција је стартовала првог октобарског четвртка терапеутским вежбама.

За разлику од премијерног тренинга сутрашњи ће бити фреквентнији с обзиром да полазнице очекују три “станице” – кардиобокс, теретана са кардио салом и самоодбрана.

“Код мене ће радити кардио бокс. Реч је о кардио тренингу са елементима бокса. То вам је антистрес тренинг” – уз осмех каже Данијел Кокора, један од тренера у акцији “Вежбањем до здравља”.

Иначе, „Вежбањем до здравља“ осмишљено је првенствено за физички неактивне припаднице лепшег и нежнијег пола наше општине с намером да их се што већи број укључи рекреативно у спорт.

Планом активности, а на основу Програма рада, Установе за спорт тренинзи ће се одржавати једном недељно уз широку лепезу спортских активности: терапеутске вежбе, пилатес, фитнес, основе борилачких вештина, чаробна моћ јоге... прилагођену годинама и физичкој спреми полазница од стране спортских стручњака са искуством у раду који ће и водити тренинге.

Поред тренинга биће организована и едукативна предавања стручњака из области спорта и здравља, као и рекреативна такмичења и излети.

Акција "Вежбањем до здравља" трајаће у овој години до краја децембра, а нови тромесечни циклус почеће у фебруару наредне године.

„Физичка активност може заменити многе лекове али ниједан лек не може заменити физичку активност“


Контакт

Адреса: ЈНА 34, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899
       013/741-014 (директор)

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com
direktor@sportkovin.rs
kancelarija@sportkovin.rs
racunovodstvo@sportkovin.rs

Пратите нас

© 2021. Установа за спорт Ковин