Актуелно

„Ђурина“ школа победник другог дана турнира „Мали за велкике“

Репрезентација основне школе „Ђура Јакшић“ победник је другог дана турнира „Мали за велике“ у конкуренцији петих и шестих разреда. До тријумфа на турниру, који организује Спортски савез уз техничку подршку Установе за спорт, „Ђурина“ школа дошла је победом над вршњацима из плочичке школе „Ђура Филиповић“ 2:0 (погодак Матеје Митића и аутогол).

Победничка екипа наступила је у саставу: Андреј Бређан, Немања Стојановић, Страхиња Голубовић, Новак Келе, Матеја Митић, Ненад Раденковић, Небојша Ђурчић, Мартин Магда и Јован Вујичин.

У мечу за треће место голом Теодора Глигора, основна школа „Десанка Максимовић“ победила је „Змајеву“ 1:0.

Екипе су пре мечева за пласман одиграле мечеве у групи, по једнокружном лига систему. Прва два тима су тако стекла пласман у финале, а два слабије пласирана борила су се за треће место.

Најбољи играч и стрелац турнира другог дана био је Небојша Ћурчић, док је најбољи голман Дамјан Стојанов из основне школе „Ђура Филиповић“.

Последња два дана турнира (22. и 23. јун), резервисани су за такмичења најстаријих – школских репрезентација састављених од ученика седмих и осмих разреда.

 


Контакт

Адреса: ЈНА 34, 26220 Ковин

Тел: 013/744-899
       013/741-014 (директор)

Радно време: од 7.00 до 15.00

Е-пошта:
sportkovin@gmail.com
direktor@sportkovin.rs
kancelarija@sportkovin.rs
racunovodstvo@sportkovin.rs

Пратите нас

© 2021. Установа за спорт Ковин